Information om Covid-19

Rittal - Covid19

Rittal gør alt for at fortsætte med at opretholde et højt serviceniveau til vores kunder!

Hos Rittal gør vi alt for at sikre vores medarbejders sundhed og for at sikre den samme gode service til vores kunder, leverandører og partnere. Vi overvåger løbende myndighedernes henstillinger vedrørende Covid-19 (Corona-virus) og vurderer situationenen for at opretholde et godt serviceniveau. I øjeblikket fortsætter vi med at holde vores løfter om leverancer. Vi vil løbende ajourføre vores hjemmeside om eventuelle ændringer.

Alle medarbejdere internt i Rittal informeres og er blevet instrueret i, hvordan man sikrer den bedst mulige arbejdssituation uanset hvilken modpart vi møder, både eksternt og internt.

Vores højeste prioritet er at opretholde en god service, besvare spørgsmål og yde teknisk support osv.

Velkommen til at kontakte os!

RITTAL A/S
Telefon: +45 70 25 59 00
E-mail: info@rittal.dk

Download -

200327_Update Customer information Corona Virus EN.pdf