Vigtig produktinformation

Opdag den nye generation!

Efter en succeshistorie, der strækker sig over 50 år, hvor der er solgt over 35 millioner indkapslinger, erstattes Rittals kompakttavler og små klemkasser i pladestål med de nye AX-kompakttavler og KX-klemkasser. Dette giver dig 30 nye funktioner, gør monteringsarbejdet 30% hurtigere og frigør 30% mere plads til kabler.

Udfases den 30. september 2020

De gamle produkter AE-, KL-, EB- og BG i lakeret pladestål samt specifikt tilbehør udfases med tiden. De første artikler i AE-, KL-, EB- og BG-serien udfases pr. 30. september 2020.

Konverter her

Vil du vide mere?

Vores Inside Sales & Support står til din rådighed hvis du vil vide mere om
AX/KX eller har spørgsmål til udfasningen.

Telefon: +45 7025 5900
E-mail: info@rittal.dk
Kontakt os